Вaкaрчyк – рocійcьким oлiгaрхaм: «Мeнi нa мaйдaнi шaлeнi бaбки плaтuлu, щoб я рoзвaжaв людей». Відео

Викрита найграндіозніша брехня одного з лідерів майдану Святослава Вакарчука.

Вакарчук і інші так звані лідери майдану займалися справжнісіньким підбурюванням і розпалюванням бійні.

На майдані вони у вишиванках співали гімн і в цей же час танцювали для російських олігархів називаючи росіян братами повідомляє видання ЧАС

Теж саме робив і Порошенко. З одного боку закликав громадян України не купувати російські товари і в цей же час продавав свої цукерки Рошен по всій Росії до кінця 2018 року.

На майдані в 2014 році Святослав Вакарчук закликав людей брати в руки зброю і йти на фронт захищати Україну. Десятки тисяч людей так і зробили. Додому вони більше не повернулися.

У цьому ж 2014 році Святослав Вакарчук всіляко підбурював українців мстити жителям східних областей за те, що вони не підтримують майдан.

У цьому ж році, Вакарчук летить в Майамі танцювати на так званій «російській вечірці» в готелі «Фонтенбло».

Відзначимо, що саме в цей момент війна на Донбасі переживала свої найбільш драматичні моменти – весь січень йшли бої за донецький аеропорт.

Захід, на якому виступив Вакарчук, так анонсувалося на сайті одного з туроператорів:

«Запрошуємо вас провести Новорічну ніч« по-російськи »в одному з найвідоміших готелів на Атлантичному узбережжі – Fontainebleau Miami Beach. Новий Рік 2015 з російським розмахом!

Вечірка Make a wish with New Year’s eve збере вершки російськомовного суспільства, яка проводить зимові канікули на узбережжі Атлантики, і обіцяє стати грандіозною подією року, що минає. Організатори продемонструють гостям характерне російське поєднання камерності та масштабності головного календарного свята Росії ».

Оголошення поєднувалося з афішею, на якій вказано «Океан Ельзи» в компанії інших виконавців

Уже в 2015 році Вакарчук летить в Монако танцювати для російських олігархів. Там він називає росіян братами і зазначає, що ніхто не зможе розділити нас. Це відбувається під час найжорстокіших котлів і боїв на Донбасі.

Про концерт Вакарчука в невеликому королівстві на березі Середземного моря написав юрист Андрій Портнов:

«Шановні друзі, публікую посилання на виступ морального авторитета нації Вакарчука, який у вересні 2015 року, коли українські воїни гинули на сході країни, веселив на Лазурному узбережжі в Монако московських гостей на заході у одного з російських горілчаних олігархів. Не перемикайтеся, днями спробуємо більш детально », – заявив юрист.

Він також опублікував посилання на відео, розміщеному в Instagram. Однак незабаром після публікації воно було звідти видалено. У Мережі зберігся тільки скріншот.

Уже в 2019 році Вакарчук знову виходить на майдан проти України, організованим олігархом Петром Порошенком.

Він закликає людей до боротьби проти Зеленського. Закликає людей брати в руки зброю і воювати до української перемоги! Він називав Президента Зеленського ворогом і капітулянт.

Через місяць Вакарчук знову летить вже в Мінськ і знову танцювати для російських олігархів …

Ось і відео:

«Обов’язковою умовою в райдері було – повна заборона фото і відео зйомки під час концерту, щоб Славка не” тролів »під куполом Верховної Ради. Вакарчуку заплатили за цей концерт 100.000 доларів на його офшорний рахунок », – йдеться в повідомленні.

Ось вона душа справжнісіньких мерзотників. Ці люди підбурювали до війни і бійні, яка згодом принесла горе в кожну сім’ю.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна просто зобов’язана знати цю правду!

Вaкaрчyк – рocійcьким oлiгaрхaм: «Мeнi нa мaйдaнi шaлeнi бaбки плaтuлu, щoб я рoзвaжaв людей». Відео