Євpoдeпyтaт – Зeлeнcькoмy: «Якщо не зробиш так як ми скажемо, мu влaштyємo вaм тaкий мaйдaн, щo мaлo нe пoкaжeтьcя»

Євродепутат близька до угруповання Порошенко і мільярдерові Джорджу Соросу публічно і на весь світ загрожує Україні і Президенту Зеленському новим Майданом.

Іноземний агент Сороса Віола фон Крамон-Таубадель вимагає від Президента України дотримуватися плану Сороса і продовжувати нищити Україну як це робив Петро Порошенко.

Про це агент заявила в інтерв’ю агентству « Інтерфакс-Україна “.  

«Ми як депутати Європейського парламенту повинні наполягати на чистій процедурі прийняття законопроектів, ми повинні наполягати, щоб роль опозиції була сильною, щоб депутати в повному обсязі використовували свої права і виконували свої обов’язки, щоб була прозорість процедури та відповідне обговорення», – сказала вона.

«У мене є  проект листа до Верховної Ради . Звичайно, ми відзначимо, що дуже зацікавлені в продовженні інтенсивної співпраці. У той же час ми повинні сказати, що вважаємо, що сильний парламент означає іншу процедуру », – повідомила Віола фон Крамон-Таубадель.

«Інший аргумент полягає в тому, що ми виділяємо достатню кількість грошей цій чудовій країні, багато грошей іде на реформи. І якщо пан Зеленський не хоче продовжувати з цими реформами, а замість цього їм перешкоджати або навіть повернути їх назад, ми повинні на це реагувати », – заявила вона.

« Ми не будемо мовчати . Ми повинні розробити необхідні рекомендації, тому що в наших інтересах продовження процесу реформ », – попередила євродепутат 

Вона підкреслила: «Український виборець голосував за краще життя, і якщо пан Зеленський буде блокувати або змінювати напрямки успішних реформ в своїх інтересах, то тоді у нас є проблема».

Віола фон Крамон-Таубадель впевнена, що у європейських політиків буде розчарування, коли реформатори будуть змушені покинути свої пости або повернеться корупція

«І якщо люди не будуть задоволені, я маю на увазі тих, хто повертається з війни, тих, у кого є зброя, –  наступний Майдан не буде мирним , ми вам це обіцяємо. Це може бути жахливо », – вважає вона.

Агентка Cороса не повідомлена, або спеціально приховує той факт, що саме завдяки Соросу і Порошенко Україна стала найбільш корумпованою в світі, самої злиденній, розколотою і ввергнутой в війну.

Хіба заяву агента іноземних мільярдерів не є прямим втручанням у справи України? Хіба її заява не розпалює державний переворот в Україні?

Чи має право чиновник іншої держави вказувати Президенту і народу України як нам рухатися і що нам робити?

Люди в коментарях пишуть:

«Заберіть агента Порошенко і разом з Соросом руйнуйте свої країни! Ах да, Соросу ж заборонили в’їзд в більшість країн світу, а в іншій європейській країні вас би посадили на довічне ув’язнення за те, що ви зробили в Україні. Те, що було при Порошенко в Україні більше ніколи не повториться! »

 

Євpoдeпyтaт – Зeлeнcькoмy: «Якщо не зробиш так як ми скажемо, мu влaштyємo вaм тaкий мaйдaн, щo мaлo нe пoкaжeтьcя»