ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ ДИТИНИ З КОЗЯТИНА

Родина Аліни та Ярослава Полончука — багатодітна. Мають троє діток, менші – двійня . Живуть в місті Козятин. Дівчинка із двійні, 1 рік і 2 міс. Діагноз Ретинобластома ( Рак сітківки ока)

Дітки росли і все було добре, але мама почала помічати,  що очко має відблиск на світлі як скляне око.

-Звернулася до окуліста в нашому місті, вона відправила на Вінницю. У Вінниці зробили УЗІ, на якому виявили пухлину, направили на МРТ. Яке підтверджує що це РАК. Я не гаючи часу знайшла перекладача, яка працює в Швейцарії та зв’язалася з клінікою відомою професора Френсіса Мюньє. Він спеціалізується на лікуванні такого раку, це клініка офтальмології. Там лікується моя знайома сім’я з Бердичева, у хлопчика такий самий діагноз. І на Україні належного лікування немає. Тому нам дуже пощастило і нам прийшло запрошення на лікування в Швейцарії, – каже мама. – Але потрібно внести перший депозит в розмірі 20 тис. франків це 500 000 грн плюс білети, проживання і т.д окремо. Потім, на протязі місяця внести ще 40 тис франків, це більше мільйона гривень. Для нас це космічні сумми ….але виходу іншого просто немає!!! Нам потрібно починати лікування, тому що дитина без лікування….Час грає проти нас!

У Швейцарії дитині почнуть детальне обстежування та лікування. Це перший великий крок до одужання нашої дівчинки!

-Ми дуже просимо всіх, родичів, знайомих, друзів …. багато людей почали допомагати. Ми і раді, що лікування є і ми одним кроком ближче, але страшно від того, що ми не зберемо такі гроші. Як можна дивитися на малесеньку дитинку і розуміти , що ти не можеш їй допомогти. Будь ласка, допоможіть нашій сім’ї подолати цей жах і бути здоровими та щасливими!

Реквізити: ПриватБанк 4149 4991 3133 9531 – Полончук Аліна (мама) — телефон 0935871380 ПриватБанк 5168 7573 4415 9571 – Полончук Ярослав (батько)

Источник: volynua.com

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ ДИТИНИ З КОЗЯТИНА