Вoдiй шкiльнoгo aвтoбyсa вiз дiтeй і нa хoдy nомэp зa кeрмoм – aвтoбyс прoтaрaнив oгoрoжy і в’їхaв у cтoвп (відео)

У понеділок, 03 лютого, близько 12:40, в Кам’янському стався шокуючий інцидент.

Автобус віз учнів 22-ій школи в басейн

Раптово водієві автобуса стало погано, і він помер прямо за кермом.Некерований автобус з дітьми в салоні, рухаючись по проспекту Шевченка від готелю «Зоря», перетнув трамвайну колію, з’їхав з проїжджої частини і врізався в паркан споруджуваного магазину «АТБ», заваливши при цьому ліхтарний стовп,- повідомляють Події .

В автобусі перебували 22 або 23 пасажири: 20 дітей, і 2 вчителів / за даними Департаменту освіти /, або 3 дорослих / за даними Національної поліції /.

Всі діти – учні молодших і середніх класів школи № 22. При цьому, одна з дівчаток випала з автобуса на проїжджу частину: цей момент зафіксували камери зовнішнього спостереження «Днепронет».

Відео моменту аварії :

На щастя, всі діти живі, ніхто з них не постраждав. Зараз вони ховаються від дощу в споруджуваному будинку, багатьох уже забрали рідні.

Попередньо, у водія стався інсульт. Чоловікові було 68 років. Перевезення дітей в басейн здійснював приватний перевізник, якого найняли самі батьки,- розповіла керівник департаменту з гуманітарних питань р Кам’янське Тетяна Онищенко .

Вoдiй шкiльнoгo aвтoбyсa вiз дiтeй і нa хoдy nомэp зa кeрмoм – aвтoбyс прoтaрaнив oгoрoжy і в’їхaв у cтoвп (відео)