“Рoзвeрнyти лiтaк і вciх їх в Cl30!” Президент нaкaзaв вeрнyти лiтaк з кoрyпціoнeрaми нaзад в країну(відео)

У п’ятницю, 24 січня: літак «Белавіа», що летів до Мюнхена, повернувся в Білорусь і приземлився в Гродно. З рейсу зняли дві сім’ї – всього шість чоловік. За неофіційною інформацією, один із затриманих – директор Городейського цукрового комбінату Михайло Криштапович, другий – директор Слуцького цукрорафінадного комбінату Микола Прудник. 

Також в той день був затриманий гендиректор цукрового заводу Віктор Миронов, директор Скідельський цукрового комбінату Дмитро Єгоров і керівник Білоруської цукрової компанії (трейдер білоруських цукрових заводів в Росії з офісом в Москві) Дмитро Кирилов.

Сьогодні Лукашенко розповів про «цукрову справу». А ще зізнався, що пасажирський літак, який летів до Мюнхена, повернули за його особистим наказом:

– Давно на контролі це питання спецслужби вели. Мені доповіли, що задешево продавали торговому дому цей цукор, а частина за якоюсь там збільшеною ціною поверталася в Білорусь. Може бути, цукор навіть не вивозили в Москву і назад не завозили.

А документи йшли туди, переоформляли і тут прямо з заводів на наш ринок постачали цей цукор з маржею. А потім цю маржу ділили на хабарі. Це що, нормально? Там попалися і з погонами люди. Сказав: всіх під мітлу в камеру. Всіх. Навіть ось літак, не можна було раніше затримати одного з діячів. Повернути сказав літак із Західної Європи, посадити і вийняти їх звідти. Повернули літак, дістали і відправили до слідчого ізолятора. Найжорстокіше буде ставлення до цього.

Источник: www.bn24.biz.ua

“Рoзвeрнyти лiтaк і вciх їх в Cl30!” Президент нaкaзaв вeрнyти лiтaк з кoрyпціoнeрaми нaзад в країну(відео)