«Увага! Я стежу!»: продюсер Кондратюк зухвало і ВГОЛОС розгромив президента Зеленського і всю його команду

Україна здала позиції на міжнародній арені, з нами вже так не вважаються, як раніше, після того, як до влади прийшли «слуги народу»

Таку думку озвучив український продюсер Ігор Кондратюк в інтерв’ю для видання Обозреватель.

Він також додав, що поки Володимир Зеленський в ролі президента виглядає невпевнено і ілюструє прислів’я: «чим вище лізе карлик, тим далі видно, що він карлик».

Продюсер зауважив, що йому не подобається те, що відбувається в Україні зараз, але на сьогоднішній день він лише спостерігає за тим, що відбувається. Чекає, що ж нарешті зміниться.

«Мені ніколи не подобалося, коли за справу беруться ті, хто поняття не має, як з ним впоратися! Але наша Конституція дає можливість стати президентом будь-кому. Цим успішно свого часу скористався двічі судимий Янукович. Чим це закінчилося — ми знаємо. Демократія — це меч, загострений з обох сторін, тому я поки стежу «, — зауважив Кондратюк. Коментуючи ситуацію на міжнародній арені Кондратюк зазначив, що наші позиції втрачені і з українцями перестали вважатися, як раніше.

Що ж стосується ситуації всередині країни, то тут Кондратюк сумнівається, що щось зміниться, адже не вірить, що «монобольшінство неосвічених людей створить українське політичне диво».

«За останні місяці пропали наші заяви про війну, про Крим, жуємо там через слово. Це неправильно, тому що Європа забуде. А якщо хтось думає, що якщо ми перестанемо говорити про війну, то покращимо інвестиційний клімат — це дуже наївно. або ж Зеленський зрозуміє, що з Росією миритися не можна, інакше станемо Малоросією і округом Росії. Поки здається, він до цих пір до кінця не зрозумів, з яким підступним ворогом має справу «, — дорікнув Кондратюк українську владу.

Источник: bbc-ccnn.com

«Увага! Я стежу!»: продюсер Кондратюк зухвало і ВГОЛОС розгромив президента Зеленського і всю його команду