Кривава ДТП під Житомиром: серед жертв – немовля і ще чотири особи(ВІДЕО)

 

У понеділок, 9 березня, в Житомирській області в результаті ДТП загинули чотири людини – серед них однорічна дівчинка.

За інформацією Головного управління Національної поліції в Житомирської області, аварія сталася близько 4:15 в селищі Любар, пише “Цинічний Львів”.

За попередньою інформацією, 23-річний водій BMW-523 не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де врізався “Део Ланос”.

В результаті аварії загинули обидва водії та пасажирка “Део”, а пізніше в реанімаційному відділенні загинула однорічна дитина, яка теж перебував в “Део Ланосі”. Пасажир BMW-523 вижив і зараз знаходиться в лікарні.

 

Як розповіли в поліції, пасажирка “Део Ланос” – українка 1985 року народження. Дівчинці ж був всього лише 1 рік і 3 місяці, вона громадянка Італії. За наявною інформацією, жінка разом з донькою їхала від родичів в Хмельницькій області в київський аеропорт на таксі – водій був 1976 року народження.

За фактом ДТП поліція почала кримінальне провадження за ст. 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

В селищі Житомирської області в результаті #ДТП загинули четверо людей: двоє чоловіків-водіїв, жінка та немовля. В селищі #Житомирської області в результаті лобового зіткнення двох легковиків загинули четверо людей.Інформацію про ДТП з чотирма загиблими Житомир.info повідомили читачі, у поліції розповіли подробиці події.«9 березня близько 4:15 у селищі #Любар на автодорозі #Житомир — #Чернівці сталася дорожньо-траспортна пригода. Попередньо встановлено, що водій автомобіля #BMW, рухаючись по вулиці селища, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем Lanos. У результаті на місці події загинули обидва водії та пасажирка #Lanos, у реанімаційному відділенні місцевої лікарні померла дитина віком до року, яка передувала в Lanos. Також у лікарні на даний час знаходиться пасажир автомобіля BMW, житель Любарського району 1994 року народження. Щодо загиблих, то поки встановлена лише особа водія BMW – житель Одеської області 1996 року народження», — повідомила речниця ГУНП Алла Ващенко.

Gepostet von ДТП України am Montag, 9. März 2020

 

 

Кривава ДТП під Житомиром: серед жертв – немовля і ще чотири особи(ВІДЕО)