Саакашвілі: «Я такого не очікував від Зеленського»

Не так давно стало відомо про те, що колишній глава адміністрації Одеської області і колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі був призначений президентом Володимиром Зеленським на посаду глави Виконавчого комітету реформ.

Відтепер у політика з’явилася офіційна можливість виступати на телеканалах і давати оцінку діям влади.

Міхеїл Саакашвілі назвав головне досягнення Володимира Зеленського за рік перебування на посаді президента України.

За його словами, він не очікував такого від Зеленського.

В ефірі популярного політичного ток-шоу «Право на владу», Саакашвілі заявив, що головна заслуга президента полягає у тому, що він «не зкурвився» за рік правління

Колишній президент Грузії заявив, що на його думку, найбільшим досягненням Зеленського стало те, що «він не зкурвився, що він не став злодієм. У нього не з’явилося «любих друзів», він не бере участі в корупції ». Ніхто в світі не може звинуватити Зеленського в тому, що за рік правління він щось вкрав.

Крім того Саакашвілі підкреслив, що якби сумнівався в порядності Зеленського, то не став би йому допомагати і приймати будь-які пропозиції щодо посад.

Також на думку колишнього президента Грузії, другим досягненням є те, що «влада не керується страхом». На думку Саакашвілі, Зеленський поставив себе на рівень з народом, і спілкується з народом на рівних.

«Я особисто бачив як Президент переживає за справи в країні, як він з усіх сил намагається вирішити ті проблеми, які усвідомлено створювалися режимом Порошенко. Зеленському дісталося таку спадщину, що і ворогу не побажаєш. Розколота і роздроблена країна, убита економіка, війна і окуповані території ».

Обов’язково збережіть наш сайт собі в закладки! Ми не боїмося писати правду …

Саакашвілі: «Я такого не очікував від Зеленського»