Хто і навіщо ріже на метал єдиний в Україні суднобудівний завод “Океан” що Миколаєві? Люди б’ють на сполох!

Нам пишуть

Анна добрий вечір. Крик душі! Чи знаєте ви, що відбувається на єдиному суднобудівному заводі України «Океан»

А відбувається наступне, почалося повальне звільнення людей, завод продовжують різати по повній, якщо раніше весь процес різання і навантаження був вночі, то зараз все роблять днем.

Ці фото зроблені сьогодні близько 17:00.

Вирізали потужний ковальський цех, ріжуть навіть трубопроводи і дах.

Затвор доку варто в 6-му цеху.

Тепер про Бузі, його виводили за 12 “мильну зону, це такий процес для оформлення” прапора “і одноразового переходу. По всій видимості продали. На 3/4 фото це коштує він, також, на фото видно що йде перевалка. Це все робиться на 1-ій добудованих набережній, туди ж і звозять метал і вантажать у вагони.

Якщо так справа піде, то через тиждень на заводі робити буде нічого і його ціна буде такою, що ще й доплачувати доведеться, щоб його хтось забрав !!!!!! Це реальний факт !!!

Ковальський цех 15 млн дол стоїть, вирізали нa..р за 2 дні.

Ще тиждень і там нетреба взагалі нічим займатися, хіба кабелю з землі викорчовувати !!! Та ще плити паркану залишаться з рейками !!!!! І то сумніваюся.

Те фото чірікать там були спец крани робота техніка з ексклюзивним складальним устаткуванням японських та корейських новье за ​​120 млн дол. Тепер просто стіни !!!!! Ви собі не уявляєте, що відбувається !!! Збираються різати 3000 тонні стапельні крани. Це ті які зіткнулися. Це обладнання дає цьому заводу ексклюзив і його інвестиційну силу і вартість !! 11 цех кружного суднобудування вирізали пастелі це 12000 тон металу спец конструкцій по зварювальним роботами !!! Будь ласка, допоможіть, втрутьтеся в ситуацію, донесіть до влади, що твориться !!!

13.01.2020 суд арестовал имущество Николаевского судостроительного завода «Океан». Так кто же так безбожно режет его на металлолом в прямое нарушение закона? Подготовила депутатский запрос по данному вопросу, обращаюсь в правоохранительные органы!!!

За матеріалами телеграм-каналу Анни Скороход

Хто і навіщо ріже на метал єдиний в Україні суднобудівний завод “Океан” що Миколаєві? Люди б’ють на сполох!