Верещук – Кличку: “Ех, Віталику! Як же ви збираєтесь вести за собою місто, якщо навіть Tik-Tok вести нормально не вмієте? Я покажу, як треба!”

Кандидатка у мери Києва від партії “Слуга народу” Ірина Верещук потролила чинного градоначальника Віталія Кличка та дорікнула в нездатності вести навіть Tik-Tok. А ще футболила взуття.

Відповідний відеоролик Верещук опублікувала у своєму Tik-Tok. Кандидатка дивиться відео, де Кличко танцює у вишиванці, і починає його критикувати.

“Ех, Віталику! Як же ви збираєтесь вести за собою місто, якщо навіть Tik-Tok вести нормально не вмієте? Я покажу, як треба!” – каже Верещук.

Після цього в трендах Tik-Tok вона відфутболює взуття і зʼявляється у своєму вже відомому у соцмереажх образі – жовтому плащі з зеленою парасолькою.

Внимание: вопрос. Что это?1. Видео для общегородского конкурса «лучший директор детского сада/учитель начальных классов»? 2. Рекламное видео, с претензией на вирусное, кандидата на должность мэра города Киева?3. Видео из категории «Политтехнологи смеются»?4. Видеозаявка на перенос столицы Украины в Рава-Русскую?5. Иное/ваш вариант.

Gepostet von Oleksandr Kharebin am Mittwoch, 23. September 2020

Зазначимо, що днями мер Києва Віталій Кличко також потролив кандидатку в міські голови Ірину Верещук своїм фото з парасолькою.

Верещук – Кличку: “Ех, Віталику! Як же ви збираєтесь вести за собою місто, якщо навіть Tik-Tok вести нормально не вмієте? Я покажу, як треба!”