Мажор, який переїхав 11-річного хлопчика на переході, виявився сином «слуги народу»: справу заминають, ш0куючі деталі (фото)

Резонансну справу про жорстку ДТП, яку влаштував син Дмитра Шевчика, директора підприємства, що належить олігарху Ахметову, затягує поліція Кривого Рогу.

Про це заявляють активісти громадської організації “Стоп корупції!”, передає “Наше Місто”.

Вони проводять пікетування поліції і прокуратури в Кривому Розі, а також проведуть мітинг біля обласної поліції і прокуратури в Дніпрі. Активісти вимагають оперативного і публічного розслідування резонансної справи.

Нагадаємо, увечері 3 вересня в Кривому Розі син Шевчика — Марк, керуючи елітною іномаркою, намагався проїхати на червоне світло і прямо на пішохідному переході збив 11-річного хлопчика. Дитина була доставлена в лікарню, за її життя боролися лікарі.

Прямо на місці ДТП “мажор” почав знімати номери з машини, хамив людям і журналістам, які прибули на місце подій.

А Шевчик-старший, керівник найбільшого підприємства міста і кандидат від партії “Слуга народу” на виборах у Кривому Розі, не зміг повідомити, чи готовий надати родині дитини допомогу для лікування і відновлення.

Активісти і журналісти один голос заявляють: правоохоронці будуть затягувати і приховувати від громадськості резонансну справу, щоб не нашкодити кандидату від “Слуги народу”, топменеджеру Ахметова Дмитру Шевчику на майбутніх виборах.

Джерело: Українська правда

Мажор, який переїхав 11-річного хлопчика на переході, виявився сином «слуги народу»: справу заминають, ш0куючі деталі (фото)