“Ми з тобою! Тисну руку!” Зеленський підтримав Зозулю після скандалу з іспанськими фанатами

Президент Володимир Зеленський підтримав екс-гравця збірної України футболіста Романа Зозулю в конфлікті з фанатами “Райо Вальєкано”, які ображали його під час матчу, називаючи нацистом.

“Роман Зозуля, тебе підтримує не лише твоя команда, тебе підтримує вся Україна! Ти не тільки класний футболіст, ти справжній патріот, який любить свою країну та допомагає нашим військовим”, – написав президент у Фейсбуці передає LB.

“Ми з тобою! Тисну руку!”, – додав Зеленський.

Роман Зозуля, тебе підтримує не лише твоя команда, тебе підтримує вся Україна! Ти не тільки класний футболіст, ти…

Gepostet von Володимир Зеленський am Montag, 16. Dezember 2019

Нагадаємо, 15 грудня матч іспанської Сегунди між командами “Райо Вальєкано” і “Альбасете” (0: 0) зупинили після першого тайму і не стали продовжувати. Причиною стали образи фанатів господарів на адресу українця Зозулі. Вболівальники “Райо Вальєкано” ображали футболіста, називаючи нацистом, в зв’язку з чим “Альбасете” прийняв рішення не виходити на другий тайм після перерви.

Міністерство закордонних справ України закликало владу Іспанії і керівництво Королівської іспанської футбольної федерації відреагувати на цькування футболіста і заявив, що “ганебні образи так званих уболівальників співзвучні зі штампами роспропаганди”.

У 2017 році Зозуля мав стати гравцем “Райо Вальєкано” , але трансфер зірвався через погрози ліворадикальних фанатів клубу. Вони вважають Зозулю “нацистом”, тому що той допомагав української армії.

Источник: infofakt.com.ua

“Ми з тобою! Тисну руку!” Зеленський підтримав Зозулю після скандалу з іспанськими фанатами