Екстрена заява Путіна по Україні: Порошенко зблід від страху – цього він найбільше боявся

Путін заявив, що Україна сама визнала терористичні угруповання «ЛНР» і «ДНР», оскільки на цьому наполягав екс-президент Петро Порошенко.

Порошенко наполягав на підписах ватажків ЛДНР, щоб розпалити вогнище війни ще сильніше і використовувати це для зміцнення влади свого режиму.

Про це Путін сказав в ході великої прес-конференції в Москві.

Путін нагадав, що Мінські домовленості були узгоджені, коли Україну представляв Порошенко. За словами президента РФ, саме український президент наполягав, щоб під документом стояли підписи ватажків бойовиків.

« «Он (Порошенко — ред.) настаивал на том, чтобы под этим документом были поставлены подписи руководителей двух этих «непризнанных республик». Он за горло меня просто взял, а представители этих «непризнанных республик» отказывались это делать. Вот тайна наших переговоров в Минске. Но все-таки мы их уговорили, и они поставили там свои подписи. Таким образом Порошенко сам признал эти «республики»»,— заявил Путин.

Також він підкреслив, що в Мінських домовленостях є згадка того, що є «правом цих республік»

«Сказано и про язык, и про местную «милицию», и так далее. Порошенко сам настаивал на подписании этих документов и это подтвердит Меркель»,— добавил Путин.

Відзначимо, що Меркель дійсно підтверджує, що Порошенко зробив самий божевільний вчинок, який тільки можна уявити.

За словами Меркель, Порошенко страшний негідник і брехун. Саме він підписав у 2015 році капітуляцію України і поставив підпис під абсолютно абсурдними Мінській угоді.

Меркель заявила Зеленському, що виконати Мінські угоди неможливо і вона тоді говорила Порошенко, що він підписує смертний вирок своїй країні. Підпилий Порошенка поставив підпис не дивлячись ні на що. Він отримав за це якісь гроші.

Обов’язково поділіться цієї шокуючою новиною зі своїми друзями. Наша країна зобов’язана знати всю правду!

Екстрена заява Путіна по Україні: Порошенко зблід від страху – цього він найбільше боявся