Після вчорашнього прuнuжeння пeрeд вciєю кpaїнoю Пoрoшeнкo зробив тepмlн0ву зaявy: «Я залишаю Україну і буду…»

Підозрюваний в звірячих злочинах, захопленні влади, державній зраді, військових і корупційні злочини, олігарх Порошенко зробив термінову заяву. Він заявив, що покидає Україну.

Олігарх після допиту в Державному бюро розслідувань заявив, що у відомстві спеціально призначають йому допити під час запланованих міжнародних візитів повідомляє видання Час

«Мені підкреслили, що дуже важливо сьогодні 24 січня прийти на допит. Я був змушений скасувати міжнародний візит до Швейцарії, Давос, де у мене був запланований ряд міжнародних зустрічей. І я думаю, що з високою ймовірністю, вони моніторять мою переписку, побачили замовлення квитків і саме в цей день призначили допит в якості свідка », – заявив підозрюваний.

У ГБР відповіли підозрюваному, що його викликали на допит 28 разів і він з’явився тільки 1 раз.

Замість того, щоб дати конструктивні відповіді на питання, Порошенко приволік з собою справжніх клоунів з цирку, армію кишенькових активістів і депутатів.

Вони вдиралися в будівлю ГБР, плювалися в людей, ламали телекамери і принижували громадян України.

Порошенко звинуватив поліцейських в тому, що вони не українці і зажадав пустити своїх бойовиків на допит разом з ним. 

Нині я у ДБР, йду на допит по Мінських угодах. Вони будуть намагатися робити з цього політичне шоу у стилі «Сватів» чи «95 кварталу». Бо вони вміють робити лише шоу. Але ми не дамо їм цього зробити! Будемо вимагати державницької позиції. Фракція Європейська Солідарність з 10 ранку вимагає зустрічі з головою ДБР. Родини Героїв Небесної Сотні і наші депутати вимагають недопущення до виконання обов’язків у ДБР колишнього адвоката Януковича. Поліція та ДБР мають дотримуватися закону. Хочу наголосити, що недопущення народних депутатів і родин Небесної Сотні в приміщення ДБР є брутальним порушенням закону. Узявся передати керівництву ДБР спільне звернення народних депутатів України та родин Героїв Небесної Сотні.

Gepostet von Петро Порошенко am Freitag, 24. Januar 2020

Також олігарх привів на допит клоунів. Цим він хотів образити Президента України Володимира Зеленського. Підозрюваний Петро Порошенко всім своїм видом показував неповага до Закону і Президенту.

У ГБР відзначають, що 30 числа призначений черговий допит. У разі якщо олігарх не з’явиться, його приведуть силою мордою в підлогу.

У свою чергу Порошенко заявив, що покидає Україну:

«Мені призначили допит на 30 число, але 28 числа я покидаю Україну.»

Експерти відзначають, що підозрюваний Порошенко навмисно хоче покинути територію України, щоб не відповідати на питання. Йому ставлять конкретні питання по його злочинів і будь-який його відповідь буде використаний проти нього в суді.

Таким чином олігарх затягує слідство і своє перебування на волі.

Після вчорашнього прuнuжeння пeрeд вciєю кpaїнoю Пoрoшeнкo зробив тepмlн0ву зaявy: «Я залишаю Україну і буду…»