Тeрмlн0вe звeрнeння Прeзuдeнтa Зеленського: Я зaклuкaю yсiх yкрaїнцiв, у вaс зaлuшuлoся вcьoгo 3 дні (Відео)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у зв’язку з закриттям кордонів для іноземців через коронавірус.

Ми діємо рішуче і на випередження. Перше — ми закриваємо кордон для іноземців. Буде закрито прикордонні пункти пропуску для пасажирського сполучення. Два тижні, починаючи з 16 березня, іноземні громадяни не зможуть потрапити на територію України ні літаком, ні поїздом, ні автомобілем, ні будь-якими іншими засобами», — заявив глава держави.

За словами Зеленського, заборона не поширюється на іноземців, які мають право на постійне або тимчасове проживання в Україні, зокрема представники міжнародних організацій та диппредставництв.

Кордони для іноземних громадян закривають на два тижні, потім це рішення переглянуть.

При цьому вантажні перевезення авіа-, залізничними, морськими та автомобільними шляхами продовжать виконувати з медичною перевіркою членів екіпажів.

“Вірус паніки гірший від коронавірусу. Ми з вами пережили багато чого. Нас з вами не здолали пташиний, свинячий та іспанський грип. Ми сильні, і в нас все буде добре!”

Вірус паніки гірший від коронавірусу. Ми з вами пережили багато чого. Нас з вами не здолали пташиний, свинячий та іспанський грип. Ми сильні, і в нас все буде добре!

Gepostet von Володимир Зеленський am Freitag, 13. März 2020

Тeрмlн0вe звeрнeння Прeзuдeнтa Зеленського: Я зaклuкaю yсiх yкрaїнцiв, у вaс зaлuшuлoся вcьoгo 3 дні (Відео)