“Дівчинку шукали всю ніч, а знайшли лише обгризене тiлo ”: у селі вовк вкрав з подвір’я 2-річну дитину

На Луганщині стався дикий випадок, який не вписується в рамки XXI століття. В одному з сіл вовки викрали дитину і загризли її. Про це стало відомо з інформації українського блогера, який проживає на окупованій території і пише під ніком Necro Mancer.

Він, у свою чергу, цитує повідомлення одного з терористів “ЛНР”, що ховається за ніком Miron7. Так от, цей Miron, зокрема, пише, що в районі траси Бахмутки орудують вовки. Причому сірі хижаки стали небезпечні для людей. Вони нападають навіть на дорослих, не кажучи вже про дітей. Він, зокрема, пише, що вовк забрав дитину з села Петровеньки. Однак це вже не перший випадок: кілька днів тому сіроманці напали на дорослу жінку і покусали 4-річну дівчинку.

При цьому місцевому населенню заборонили стріляти в хижаків. За таке правопорушення передбачений штраф у розмірі 10 тисяч (правда, не зазначено, в якій валюті).

Кажуть, після перших випадків нападу на людей приїжджала комісія, яка знайшла сліди перебування вовчої сім’ї на цвинтарі біля села. Нібито там ночували вовчиця з вовком і двоє їхніх дітей-вовченят.

Після того, як вовк забрав дитину, на пошуки викраденого малюка підняли військових і місцеву поліцію. Через якийсь час дитину знайшли – на жаль, лише тіло, погризене вовками.

“Знайшли тіло дитини. Йо**не середньовіччя”, – пише автор інформації.

У коментарях до його повідомленням пишуть, що такі звички не характерні для здорових хижаків, і що так можуть поводитись лише скажені вовки.

“Напевно скажений. Як нижче Уейн помітив, подібна поведінка не нормальна для вовків”, – пише один коментатор.

“Якщо він людське м’ясо вже пробував, то вже не відмовиться”, – відповідає йому інший.

Очевидно, незважаючи на заборону відстрілу вовків, з цими хижаками потрібно щось вирішувати. Вовки-людожери майже в центрі Європи – це справді якесь середньовіччя.

“Дівчинку шукали всю ніч, а знайшли лише обгризене тiлo ”: у селі вовк вкрав з подвір’я 2-річну дитину