Тепер ви розумієте навіщо був цей цирк з призначенням Кравчука?, — експерт емоційно звернувся до українців (ВІДЕО)

«Особлива система управління» та інші «компроміси. Тепер ви розумієте навіщо був цей цирк зі звільненням Кучми та призначенням Кравчука?

Прокремлівський «мирний» план починає втілюватись з новою силою.

Максимальне поширення!

«Особлива система управління» та інші «компроміси. Тепер ви розумієте навіщо був цей цирк зі звільненням Кучми та призначенням Кравчука? Прокремлівський «мирний» план починає втілюватись з новою силою.Максимальне поширення!

Gepostet von Андрій Смолій am Freitag, 31. Juli 2020

Андрій Смолій

Алексей Голобуцкий

Кравчук сьогодні вдень включився на 20 хвилин на шоу Скабєєвої «60 минут» на «Россия-1» — і висновки з його заяв дуже неоднозначні: «Не может быть мир за счёт одного или за счёт интересов другого. Только движение навстречу друг другу. Слышать всех, слышать людей В(!) Донбассе. Слышать людей в Украине. Которые уже, ну, и та Украина, и которые за пределами этих регионов. И СЛЫШАТЬ ТЕХ, КТО ИМЕЕТ ТАМ — или история так сложилась — ИМЕЕТ ОПРЕДЕЛЁННЫЕ ИНТЕРЕСЫ. …Я сказал хоть слово, что «бомбили» и «Россия»? Сказал или нет — вот так, честно? …А раз [«ЛДНР»] — Украина, то пусть они [Пушилин и Пасечник] приедут в Украину и будем договариваться. Задайте им вопрос: поедут они в Киев со мной договариваться или нет? Я их приглашал, я их просил: дайте свои предложения по урегулированию Донбасса. Они слушать не хотят.

Повторяю: они — Украина. садитесь на машину, договаривайтесь, приезжайте в Киев, встречайтесь с должностными лицами. Они никогда в жизни этого не хотят. …Кто начинал войну? Сепаратисты! Ольга, приезджайте в Киев — я вас приглашаю — я вас посажу в красивое кресло, сяду сам тоже в красивом кресле напротив, поставим перед собой монитор — и мы будем говорить с вами 2 часа. Я абсолютно уверен, что вы поменяете точку зрения, невзирая на специальную подготовку». — Тобто, на Донбасі російських військ і зброї нема. Стороною переговорів дійсно виступають «ЛДНР», «сепаратисти, але при тому громадяни України», а не російські окупанти. Плюс «ті, що мають там інтереси» — тобто, Медведчук?

Якщо оце і є офіційна базова позиція теперішнього голови української делегації в ТКГ — наслідки будуть дуже неприємні для нас. Які санкції, які претензії до Росії — якщо це просто «сепаратисти»? І Росії за такої позиції цілком може вдатись вибити врешті собі позицію «стороннього спостерігача», а не збройного агресора і власника маріонеткових режимів.

Хоча сам собі Кравчук, судячи з усього, здається дуже хитрим і мудрим — а як же, так ловко вивернувся з пастки: «проблема тільки в тому, що Пасічник з Пушиліним до Києва не їдуть на переговори, а так давно був би мир і інвестиційний фонд для Донбасу». — До речі, доволі показова риторика: Кравчук сам не помітив, як вжив звичне «В Донбасі» — але так пишуть і кажуть тільки в «ЛДНР» і віднедавна — російська пропаганда. Власне щоб підкреслити статус «держав» — на противагу «недостатусу» України, щодо котрої акцентовано вживається «НА Україні». В одному реченні взагалі виглядає смішно: «На Украине и в Донбассе». Але свою пропагандистську задачу помалу виконує.

Тепер ви розумієте навіщо був цей цирк з призначенням Кравчука?, — експерт емоційно звернувся до українців (ВІДЕО)