Ведучий телеканалу “Прямий” у прямому ефірі звинуватив у брехні депутатку від “ЄС” Федину. Відео cкaндaлy

Ведучий телеканалу “Прямий” Микола Вересень нахамив в прямому ефірі народному депутату від “Європейської солідарності” Софії Федині.  Відео перепалки оприлюднила в Facebook волонтер Маруся Звіробій.

“Софія готує пост, в якому дасть фактаж по кожному пункту, який можна розкрити нема за 60 секунд. Але поведінки Миколи Вересня я не зрозуміла. Ти брешеш, бо я так сказав, це ще що за фокус? “, – написала Звіробій.  “Не знаю, яка муха сьогодні вкусила Миколу Вересня, але на мої слова, що кожен новий законопроект влади погіршує ситуацію для підприємців, він звинуватив мене у брехні, не даючи ні часу, ні можливості чітко аргументувати свою позицію.

Більш того, коли я встала і зажадала вибачень – він звинуватив мене у фізичному насильстві – як ніби я його хочу вдарити “, – написала після ефіру Федина у себе в Facebook.

Як відомо, канал “Прямий” пов’язують з Петром Порошенком, участь в ефірах часто беруть представники партії “Європейська солідарність”. Відзначимо, що перепалка трапилася під час обговорення інформації про брак фінансування для стаціонарних лікарень, в яких лікують хворих коронавірусів. 

Ведучий телеканалу “Прямий” у прямому ефірі звинуватив у брехні депутатку від “ЄС” Федину. Відео cкaндaлy