“Кiнeць eпoхи бiднoстi”: Журналісти наважились і злили в мережу новий розкіший маєток, який ймовірно належить…

Екснардеп, а нині радник міського голови Києва Ігор Луценко оприлюднив у Facebook світлини, на яких зображений новий маєток українського олігарха Ріната Ахметова. Фото зроблені з дрону, і як стверджує Вікімапія, це нові володіння бізнесмена поблизу столиці.

Відповідні світлини з’явилися у соцмережі 4 травня.

“Як вам взагалі? Мені подобається, хоча є куди рости. Отак живе найуспішніший український бізнесмен – будується, розвивається. Гуляє власним парком, може собі дозволити”, – зауважив Луценко.

Як уточнив колишній нардеп у коментарях до публікації, маєток має площу близько 25-30 гектарів. Луценко також написав, що попри “глушилки”, які працюють навколо маєтку, йому все ж вдалось зробити знімки маєтку.

Маєток Ахмєтова під Києвом. "Кінець епохи бідності". Він його вже кілька років будує. Зараз схєму з Енергоатомом розвернуть і добудує https://t.me/LeshchenkoS/775.

Gepostet von Vitaliy Shabunin am Dienstag, 5. Mai 2020

Зазначимо, що раніше журналісти “Слідства.Інфо” опублікували у Facebook відео з маєтком олігарха Ріната Ахметова, яке зняте за допомогою безпілотника. Як зазначається, помешкання розташоване у селі Плюти Київської області на 20 га землі та оточене подвійним парканом.

Після обстрілу нашої знімальної групи, Максим Опанасенко повернувся на місце події і докладно відзняв на відео новий маєток Рината Ахметова. Власне, за документами це не маєток зовсім….За документами цей палац оформлений як…"заклад охорони здоров'я та соціальної допомоги". Напевне, Ринат Ахметов побудував його для відпочинку шахтарів, які працюють на його підприємствах. Саме тому тут охорона, не кваплячись, стріляє по журналістах. Щоб ніхто не турбував простих гірників з Донбасу. Дякуємо за лайк та репост.

Gepostet von Слідство.Інфо am Donnerstag, 20. April 2017

ТСН

“Кiнeць eпoхи бiднoстi”: Журналісти наважились і злили в мережу новий розкіший маєток, який ймовірно належить…