Пересічному українцю таке і не снилось: власний ліс, озеро і… Луценко показав як живе у відставці (Відео+фото)

Юрій Луценко є кумом і одним з найближчих соратників колишнього президента України Петра Порошенка. 

Кар’єра Луценко фактично була повністю залежною від двох людей. Першим був Віктор Ющенко, за президентства якого Луценко був міністром внутрішніх справ. 

Другим є Петро Порошенко, адже коли він керував країною, Луценко вже був генеральним прокурором України. Зараз же Луценко на заслуженому відпочинку і просто насолоджується життям.

Днями екс-генеральний прокурор України опублікував на своїй сторінці в Facebook фотографії свого кота Кузьмича. Луценко так і підписав серію фотографій – «Останній день ізоляції Кузьмича». Кот у Луценка, звичайно, гарний. 

Але багато хто звернув увагу не стільки на домашню тварину, скільки на маєток, де проводилась фотозйомка.

Приватний будинок знаходиться в сосновому лісі, а на самій території все облаштовано по вищому розряду. Є навіть невеличке озерце з гарними каменями, на яких любить відпочивати Кузьмич.

В цілому, видно, що на території маєтку попрацював дуже хороший ландшафтний дизайнер, адже величезні камені прикрашають все навколо. Також навколо будинку Луценко перебуває дуже багато квітів різних сортів.

У Кузьмича останній день дзен-ізоляції.

Gepostet von Юрій Луценко am Sonntag, 24. Mai 2020

Сам будинок екс-генеральний прокурор чому вирішив не показувати. Але якщо врахувати, як облаштовано все на вулиці, в будинку, як мінімум не гірше. 

У тому, що цей маєток Юрія Луценка сумнівів як би і ні. Адже навряд чи Луценко проходив би ізоляцію у кого-то на дачі. Так що видно, що генеральні прокурори нинішні і колишні люблять жити на широку ногу. 

Чого вартий тільки квартира в центрі Києва чинного генпрокурора Венедиктової, яку вона чомусь не внесла в декларацію. Але про це дуже швидко дізналися журналісти.

Пересічному українцю таке і не снилось: власний ліс, озеро і… Луценко показав як живе у відставці (Відео+фото)